Translate

2013. november 19., kedd

Károly nap

Kicsit megcsúszva, de bemutatom a tavalyi névnapi ajikat:


Karcsika autótárolós autópályája rendőrséggel, tűzoltóállomással, kórházzal és benzinkúttal, két házzal, halastóval és egy erdővel. A baglyok elrendezéséhez Ő ragaszkodott. :)Apa ostáblát kapott, ami szintén összetekerhető, kis zsákkal a gomboknak és a dobókockának.
Az idei varrott ajándékok:
Apa háromszög szütyője, csak egy téglalapnyi anyag kell hozzá, ugyanakkora bélés, cipzár, esetleg akasztóLeírást a következő linken találtam: http://zakkainspired.blogspot.hu/2010/07/deconstructed-pouch.html
Egyszerű, de nagyszerű :)


Karcsika pókemberes párnája, amin a két kicsi kényelmesen elvan, kb. 53x83 cm. Ez egy cipzáros huzat, belülre habszivacstörmelékkel töltött párnát varrtam.

Közben volt egy szülinapos barátnénk is, aki piperecikkek mellé kapott egy névre szóló törcsit is, a betűk anyagához passzoló akasztóval:

A családban már többeknek készítettem hasonlót, teljes névvel, vagy csak monogrammal. Karcsika kapott már Bob a mesteres és verdás változatot is. Kétoldalas ragasztófátyollal felviszem a kívánt mintát és körbe cikk- cakkozom. Nem bonyolult, ugye?
Az e heti szülinaposnak a csoportban nem kellett varrni, csupán kockás négyzetet kért egy későbbi rag quilthez, ami az én bakancslistámon is szerepel :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése